avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Eu împreuna cu prietenul meu suntem pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Eu împreuna cu prietenul meu suntem pe cale sa cumpărăm ...

Buna ziua!
Eu împreuna cu prietenul meu suntem pe cale sa cumpărăm un apartament împreuna, banii fiind la comun, deci totul este in mod egal. Vreau sa știu dacă se poate ca proprietatea sa fie trecută pe amândoi? (Deși nu suntem căsătoriți momentan). Vrem ca actele casei sa fie pe amândoi.
Cel mai recent răspuns: Catria , utilizator 10:53, 2 Mai 2023
Se poate cumpăra respectivul imobil în coproprietate. Nu trebuie sa fiți căsătoriți ca să cumpărați în coproprietate, în cotele pe care le doriți.
Da, se poate. Veti fi coproprietari.
Nu uitati sa mentionati si cota financiara a fiecaruia (egala sau nu).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietate pe cote parti anddyyy anddyyy Buna ziua, numele meu este Mihai Andrei, am o mica nelamurire in legatura cu actul de proprietate. Eu si prietena mea vrem sa cumparam o casa, insa nu suntem ... (vezi toată discuția)
Căsătorie sau contract de coproprietate Adrian4560 Adrian4560 Context: Eu și prietena mea dorim sa ne căsătorim, dar în același timp sa achizionam împreună un apartament. In prezent doar unul din noi are ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate andreielena andreielena buna ziua, eu si concubinul meu vrem sa cumparam o casa. cum nu intra deocamdata in discutie casatoria pentru ca nu avem resurse financiare si pt asta, as dori ... (vezi toată discuția)