avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

buna ziua, eu si concubinul meu vrem sa cumparam o casa. cum nu intra deocamdata in discutie casatoria pentru ca nu avem resurse financiare si pt asta, as dori sa stiu cum putem sa avem amandoi drepturi egale pe titlul de proprietate al casei. adica se poate face doar pe numele unuia? nu se poate face pe numele amandurora? eu vreau pe numele lui si el pe numele sau. nu exista cumva o cale de mijloc? multumesc
Cel mai recent răspuns: andreielena , utilizator 12:21, 27 Iunie 2014
Puteti sa cumparati imobilul in cote egale de 1/2 fara probleme. Va prezentati la notar impreuna si ii spuneti ca il cumparati in cote egale. Dati banii, luati actul, mergeti acasa si va bucurati! Succes!
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! eu împreuna cu prietenul meu suntem pe cale sa cumpărăm ... Bibi7 Bibi7 Buna ziua! Eu împreuna cu prietenul meu suntem pe cale sa cumpărăm un apartament împreuna, banii fiind la comun, deci totul este in mod egal. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Casa pe numele a doua persoane necasatorite. Ioana_1138 Ioana_1138 Buna ziua, Impreuna cu prietenul meu, dorim sa construim o locuinta. Nu suntem casatoriti si nici nu ne vom casatori in viitorul apropiat. Amandoi vom ... (vezi toată discuția)
Cum pot avea drept de proprietate tinand cont ca nu suntem casatoriti? giulia82 giulia82 Buna ziua, sunt impreuna cu un baiat de 7 ani,are un teren pe numele lui si acum vrem sa construim casa,urmeaza demersul pt obtinerea autorizatiei de ... (vezi toată discuția)