avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen magistratura pentru cei cu experienta?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen magistratura pentru cei cu experienta?

Nu stiti daca se mai organizeaza anul acesta exmen de admitere la magistratura , pentru cei care au deja 5 ani vechime in profesie?
Cel mai recent răspuns: Gabriela71 , utilizator 20:09, 31 Decembrie 2006
in mod normal ar trebui sa fie la inceputul anului viitor....dar inca nu a aparut nimic in acest sens.
am citit ceva de numire in functia de magistrat fara concurs ....stie cineva ce conditii trebuiesc indeplinite?
Cred ca m-am exprimat eu eronat- ma refeream la admiterea pe baza de concurs pentru cei care au vechime 5 ani ca juristi, avocati, etc. Pentru numirea ca magistrat fara concurs sunt urmatoarele conditii: sa fii fost anterior magistrat si sa fii plecta din sistem dar nu din vina ta sau sa ai doctoratul si sa-ti fie acceptat dosarul
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2006
danielled, utilizator
Se va da anul acesta in decembrie, nu se stie data exacta. Eu am dat de 9 ori pana acum, insa nu ma las. A doua oara am luat la procurori , insa nu mi-au dat post, asa ca mai avem si astfel de surprize.
stie cineva care va fi tematica?
tot cea de anii trecuti?
am si eu o intrbare pentru voi " magistratii" : pentru ca sunt in ultimul an la drept e normal sa fiu putin confuza. M-am hotarat sa dau in barou dar toata lume a imi spune " daca tot inveti da in magistratura..."dar nu prea m-as aventura deocamdata cu gandul ca admiterea in magistratura este mult mai grea decat in barou ...voi ce parerea aveti?

Alte discuții în legătură

Concurs magistratura 25 iunie 2005 Admin Admin Consiliul Superior al Magistraturii, prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, organizează la Bucureşti, la data de 25 iunie 2005, concurs de ... (vezi toată discuția)
Vechime si iar vechime - intrebare karie_tm karie_tm Daca o persoana are \" 5 ani \" vechime neintrerupta respectiv a lucrat intre 2001 -2007 dar din 2007 nu a mai lucrat deloc exista sanse sa i se respinga ... (vezi toată discuția)
Regulament nou? andisor andisor este un nou regulament pt aDMitere in magistratura? (vezi toată discuția)