avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Nu am depus formualrul 700 pana la 31 martie
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Nu am depus formualrul 700 pana la 31 martie

Buna ziua, in cazul in care nu am depus formularul 700 pana la 31 martie 2023, va rog sa imi spuneti ce posibilitati sunt sa il depunem acum. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:08, 10 Mai 2023
il depuneti acum cu declaratia 010 si o trimiteti pe SPV la rubrica Formular de contact > Asistenta in domeniul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarații anaf pentru ong? GGN12 GGN12 Declarații ANAF: Vă rog să îmi spuneți ce documente trebuie depuse la ANAF și până la ce dată în cazul următor: ONG fără scop ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul microintreprinderilor ndeea ndeea Buna ziua, puteti sa-mi spuneti daca, pentru o societate platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor in anul 2022 care a depasit plafonul de 500.000 ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 zolisoft2014 zolisoft2014 La multi ani tuturor! In 2022 am fost microintreprindere fara angajat. Am angajat o persoana cu actele in regula (medicina muncii, contract cu 90 zile proba, ... (vezi toată discuția)