avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Există un termen în care o instanță de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Există un termen în care o instanță de apel este ...

Bună ziua. Există un termen în care o instanță de apel este obligată să-și motiveze soluția? Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, legal, 30 zile de la pronuntare insa nu exista nicio sanctiune pt nerespectarea termenului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic 30 de zile ,,practic dureaz.a in medie 3,4 luni dar exista destule situații când se ajunge la 6 -12 luni.Exista și dosare care se redacteaza mai rapid dar au devenit excepții.Puteti încerca cu cereri de urgentare,memoriu la conducerea instantei dar nu va așteptați la minuni..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp se comunica prin posta hotararea in apel ? constan constan Buna ziua! Hotararea in procesul de partaj a fost data pe data de 08.04.2015 si pana la aceasta data nu am primit nimic de la tribunal.In cat timp se comunica ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! din experienta, cat durează redactarea la curtea ... Cetateanliber Cetateanliber Buna ziua! Din experienta, cat durează redactarea la curtea de apel bucuresti pe un dosar dr muncii? Stiu ca normal dureaza 30 de zile, ca asa este legislatia ... (vezi toată discuția)
Motivare in vacanta ContSters344547 ContSters344547 Intr-un dosar s-a data solutia care apare pe site in 10 mai.Au trecut 2 luni de atunci si nu am primit sentinta motivata.Mai pot spera sa o primesc in timpul ... (vezi toată discuția)