avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executorul a poprit contul Anaf. Când va plăti Anaf ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executorul a poprit contul Anaf. Când va plăti Anaf efectiv ...

Executorul a poprit contul Anaf.
Când va plăti Anaf efectiv rambursarea datorată?

Mulțumesc,
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:27, 6 Mai 2023
Deci , nimic de făcut. Probabil executorul nu are alte demersuri la îndemână. și nici nu riscă să și amenințe situația.
Multumesc,
O zi bună,
Executorul are multe pârghii la îndemână, dar nu riscă să se pună de rău cu ANAF.
Ceva nu funcționeaza bine în statul român. În SUA un executor nu are frică de ANAF-ul american, sunt mult mai solide instituțiile statului.

În România ANAF ca să intimideze, poate să blocheze la rândul lui conturile executorului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Mai 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire conturi bancare vulpoi vulpoi Buna seara! As dori sa stiu in cazul in care o societate are contul blocat la banca unde isi desfasoara toate operatiunile bancare poate de schide un cont la ... (vezi toată discuția)
Dubla cesionare/creanta-la administratia financiara bogdan.netejoru bogdan.netejoru Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a citi randurile de mai jos: Am un Srl o agentie de publicitate, un furnizor a dus toate facturile restante la ... (vezi toată discuția)
Executare silita tergiversata de executor gigelas gigelas Buna ziua, In urma dispozitiilor judecatoresti,ANAF trebuie sa restituie o suma de bani (taxa pe poluare) si dobanda aferenta. Am dus hotararea la un ... (vezi toată discuția)