avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Depanarea unui utilaj la un P.F.A. făcută ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Depanarea unui utilaj la un P.F.A. făcută necorespunzator

Buna ziua,
Am dus la reparat un utilaj la un P.F.A. Mi s-a facut Fisa de Constatare Defectiune utilaj,unde initial e scris ca nu doresc reparatia.Ulterior,am revenit pentru depanare.Depanarea a fost facuta necorespunzator,utilajul e tot stricat.Nu mi s-a emis factura fiscala sau chitanta pentru serviciul prestat..Banii i-am platit in avans,dupa cum mi s-a cerut de catre operatorul economic.Pretentia mea este inapoierea banilor platiti PFA-ului.PFA spune ca nu mi-a facut nici un serviciu,deci minte ,bazandu-se pe faptul ca nu am dovada servicului efectuat(Factura fiscala sau chitanta).Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru o cerere la Judecatorie,Civil,pentru a-mi recupera banii.Mentionez ca nu am nici un martor.Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: valentin.m62 , utilizator 13:10, 11 Mai 2023
Anterior demersului in instanta demers care este de durata si nu va garanteaza hotarare favorabila,incercati sa solutionati amiabil
Puteti face dovada depanarii cu expertiza tehnica
Va multumesc frumos!
As vrea sa va intreb cum dovedesc -cu expertiza tehnica-un ca acel PFA a facut reparatia,si nu un alt agent economic?Multumesc.Solutionarea amiabila a esuat de mult,de la inceput!
Nu aveți factura,nici chitanță,nici martori,greu să dovediți ceva.
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2023
mitabiciclista, utilizator
Mi s-a facut Fisa de Constatare

Ar trebui ca in interiorul spatiului lucrativ al PFA sa existe sistem de supraveghere
Am sanse de reusita ca sa solicit in Instanta verificarea sistemului de monitorizare(supraveghere) ca dovada din partea partii reclamate?Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism cumparat cu vicii ascunse, pot recupera din banii dati? ContSters314958 ContSters314958 buna ziua, am cumparat acum 3 zile cu contract de vanzare cumparare un autoturism de la o persoane fizica. azi am fost cu el in servis pentru o constatare ... (vezi toată discuția)
Mercador dole dole Buna ziua,am o o nelamurire si va rog sa ma ajutati.Am vandut o bicicleta pe mercador,iar cel care a primit-o m a sunat dupa o zi si mi a zis ca nu o mai vrea ... (vezi toată discuția)
Termen de plata a facturii ! transtravel_as transtravel_as Buna ziua, Am si eu o intrebare simpla si una mai complicata ! 1. Intrebarea simpla In lipsa unui contract scris sau alt act , care este ... (vezi toată discuția)