avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună dimineața, Sunt separat de soția mea de 2 ani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună dimineața, Sunt separat de soția mea de 2 ani de zile și nu ma lasă să îmi vad fiul......

Bună dimineața,
Ma numesc Mihai și locuiesc în UK
Am și eu o întrebare...
Sunt separat de soția mea de 2 ani de zile, trăim separat, ea are un avocat în acest moment, și nu ma lasă să îmi vad fiul...
Nu am voie sa îl contactez sub nici o forma.
Nu are nici o hotărâre judecătorească sau alte documente...
Are dreptul sa facă asta, și ce as putea face?
Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:55, 5 Mai 2023
N-ați precizat în ce țară locuiește soția cu copilul.
Tot în UK în același oraș cu mine...
Suntem de 10 ani aici...
Minorul este născut aici, cu cetățenie romana, iar fiul meu locuiește în acest moment cu ea...
Fiul meu are 6 ani
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2023
macovei29sept, utilizator
În UK sunt alte legi de drept civil, nu vă putem ghida noi din România.
Consultați un avocat care profesează în Anglia să vă ofere consultanță juridică.

Încercați să gasiți un avocat român care profesează în Anglia, iar dacă nu gasiți angajați orice avocat specializat pe dreptul familiei.
Deci avocatul să fie specializat pe dreptul familiei ca să vă ajute, și apelați la instanța de judecată din UK.

Faceți-i și plângere la POLȚIE, că și poliția vă poate îndruma și ajuta.
Dacă-i agresivă verbal, și nu cooperează cu poliția, poate îî dă o amendă.
Dapix, utilizator
Mergeti la poliție și va indruma ei.
Daca le califica ca fiind agresiuni emoționale asupra copilului ati putea sa o rezolvați.

Există diferențe între România și UK.
Nici sa va judecati în România nu merge dacă locuiți toți în UK.

Deși ma ocup foarte des preponderent fix de astfel de situații cu elemente internaționale, avocatii romani nu va pot ajuta în mod efectiv pe parte juridica.

București 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama și copilul plecați în italia cu suplinire acord pe o vacanță de 4 zile și nu s-au mai întors. ce e de făcut să-mi pot vedea copilul? MYK272est MYK272est Buna ziua! Am un program de vizitare stabilit de la divort cu preluare a minorului la domiciliul meu 2 weekend-uri pe luna. In urma cu o luna sotia a deschis ... (vezi toată discuția)
Custodie comună, reînnoire pașaport minor 2345adi 2345adi Buna ziua,am o fetita in varsta de 7 ani,am divortat la notar de comun acord cu 3 ani zile in urma.El are voie sa o vada 15 ore pe saptamana.Dupa divort eu am ... (vezi toată discuția)
Minori adusi de tatal inapoi in romania fara incuviintarea mamei ADIGABI1 ADIGABI1 Buna ziua, am un caz special in care tinerii (necasatoriti) locuiau in Anglia de ceva vreme impreuna cu 2 copii nascuti in Romania-recunoscuti si pe numele ... (vezi toată discuția)