avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, 1. Daca intr-un apartament nu locuieste ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, 1. Daca intr-un apartament nu locuieste nimeni, fiind ...

Buna ziua,
1. Daca intr-un apartament nu locuieste nimeni, fiind calculata intretinerea pentru zero persoane, mai trebuie sa fie incluse la intretinere cheltuieli legate de lift, lumina pe holul blocului si cheltuieli de curatenie in bloc?
Conform carei legi/articol?
2. Daca la un apartament din bloc s-au facut modificari interioare fara autorizatie/acord din partea asociatiei, care este dreptul meu ca vecin de a verifica aceste modificari? Si unde se poate face sesizarea?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: aelemarac , utilizator 15:46, 8 Mai 2023
1. Conform art 85 din legea 196/2028.
2. Conform niciunei legi.

Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Mai 2023
latka, moderator
Dv ca persona fizica nu detineti autoritatea si competenta sa verificati eventuale interventii neautorizate in alte proprietati
Aveti dreptul sa sesizati oficial serviciul disciplina in constructii din cadrul primariei teritoriale si inspectoratul de stat in constructii
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cote intretinere Crăciun24 Crăciun24 Bună ziua, Dețin în chirie un spațiu comercial la parterul unui bloc. Este normal sa plătesc cote la întreținere, atâta timp cât am contorizare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, detin o boxa la subsolul unui bloc vecin, dar nu detin ... Gabi_14 Gabi_14 Buna ziua, Detin o boxa la subsolul unui bloc vecin, dar nu detin si o locuinta in blocul respectiv. In lista de intretinere sunt incluse aceleasi ... (vezi toată discuția)
Lift steiner_ahnrcs steiner_ahnrcs Suntem un ONG. Asociatia Handicapatilor Neuromotor Resita(www.ahncs.eu) Sediul nostru este propritatea Asociatiei intrr-un bloc cu 10 nivele. Intrarea in ... (vezi toată discuția)