avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... As dori sa îmi spuneți numărul legii în care se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

As dori sa îmi spuneți numărul legii în care se prevede că ...

As dori sa îmi spuneți numărul legii în care se prevede că femeia de serviciu din bloc de proprietari trebuie plătită discriminatoriu in funcție de numărul de camere al apartamentului. Nu mi se pare corect că un proprietar al unui apartament cu 4 camere sa plătească mai mult având în vedere că face curățenie pe holul comun al blocului și nu la fiecare proprietar in apartament. Suprafața este aceeași pt fiecare apartament. Care este logica?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:40, 29 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Suprafata NU este aceeasi pentru fiecare apartament . Holul blocului este proprietate indiviza , pe cote-parti ( in fiecare contract de cumparare exista trecuta aceasta cota ) . Cei cu apartamente mai mari , au o cota mai mare decat cei cu apartamente mai mici .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca vreti sa cititi:
[ link extern ]
Va intereseaza mai mult : SECŢIUNEA a 5-a
Repartizarea cheltuielilor pe cota-parte indiviză de proprietate, art. 84 - 86 (de fapt art. 85)
Cautati sa intelegeti ce este cu aceasta cota-parte indiviza de proprietate si din ce provine.
Acum, sa intelegem si noi - la asociatie la dvs. ati intrebat? Ce raspuns v-au dat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! adunarea generală dintr-o asociație de proprietari ... pojoga pojoga Bună ziua! Adunarea generală dintr-o asociație de proprietari poate propune și aproba următoarele aspecte: Deoarece cota parte indiviză (pentru ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul plata firma curatenie Octavia Turbatu Octavia Turbatu Buna ziua. Avem angajata o firma de curatenie, la bloc cu doua scari -1200ron In AGP, am ridicat problema cum se calculeaza suma in listele de ... (vezi toată discuția)
Plata femeii de serviciu la asociatii de proprietari peraspera peraspera Se repartizeaza pe cota indiviza, pe persoane, sau cum vrem noi? (vezi toată discuția)