avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Apartament cu sarcina (promisiune vanzare). ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Apartament cu sarcina (promisiune vanzare). Cumparatorul pentru ...

Apartament cu sarcina (promisiune vanzare). Cumparatorul pentru care s-a facut promisiunea nu-l mai poate cumpara, dar doreste sa recupereze avansul de la vanzator. Cum pot cumpara eu data fiind sarcina de pe el? Cum se radiaza?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:35, 9 Mai 2023
Vanzatorul cu cumparatorul se inteleg, si dau o declaratie notariala.
Vanzatorul insa poate avea pretentia sa nu restituie avansul dat.

Daca v-ati gandit la un `transfer` al promisiunii de vanzare-cumparare sincer nu cred ca am auzit de asa ceva pana acum.
Recuperarea avansului este conditionata de clauzele reciproc asumate in promisiunea de vanzare cumparare
Partea care a introdus sarcina,are dreptul sa solicite la ocpi radierea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare promisiune de vanzare imobil Liviu V. Liviu V. In ce conditii nu mai produce efecte o promisiune de vanzare? A fost incheiata o astfel de promisiune prin care vanzatorul se obliga sa predea apartamentul ... (vezi toată discuția)
Antecontract cu clauze abuzive? Miky0225 Miky0225 Buna seara, Doresc sa cumpar un apartament, am achitat rezervarea si ar trebui sa semnez antecontractul pentru a mi se analiza dosarul de creditare ipotecara ... (vezi toată discuția)
Anulare promisiune vanzare-cumparare imobil mariana_aba mariana_aba Buna seara, urmeaza sa vand o locuinta prin credit si as vrea sa stiu care este procedura de anulare a promisiunii de vanzare in cazul in care cumparatorul ... (vezi toată discuția)