avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită O masina sub sechestru , mai poate fi pusa platei ...
Discuție deschisă în Executare silită

O masina sub sechestru , mai poate fi pusa platei impozitului ...

O masina sub sechestru , mai poate fi supusa platii impozitului la primarie? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 8 Mai 2023
silviu1@, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ciprian zahiu , utilizator 10:19, 26 Septembrie 2025
Chiar daca e sub sechestru, tot dvs sunteti proprietar si in aceasta calitate, platiti si impozit.
Bună ziua, pot scoate masina de la impozit dacă am sechestru pe ea? Sau cum as putea proceda sa nu mai plătesc impozit? Exista cumva?
Bună ziua. Am o mașina sun sechestru în Italia. Cum fac să o scot de la impozit din Romania. Precizez ca mașina nu este pe numele meu am făcut doar contract de vânzare cumpărare și cu acest contract am trecut-o la impozit. Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)
Vanzare cu radiere de e vanzator ofeliadaniel ofeliadaniel Buna ziua! Am vandut masina prin contract de vanzare cumparare, proprietarul adica tata impreuna cu cumparatorul au fost la primaria din Deva unde a fost ... (vezi toată discuția)