avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită O masina sub sechestru , mai poate fi pusa platei ...
Discuție deschisă în Executare silită

O masina sub sechestru , mai poate fi pusa platei impozitului ...

O masina sub sechestru , mai poate fi supusa platii impozitului la primarie? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 8 Mai 2023
silviu1@, utilizator
Chiar daca e sub sechestru, tot dvs sunteti proprietar si in aceasta calitate, platiti si impozit.
Bună ziua, pot scoate masina de la impozit dacă am sechestru pe ea? Sau cum as putea proceda sa nu mai plătesc impozit? Exista cumva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În urma cu ceva timp, în schimbul unei sume de ... Iulia.Harry Iulia.Harry Bună ziua! În urma cu ceva timp, în schimbul unei sume de bani s\'a lăsat garanție un autoturism împreună cu toate documentele mașinii. Nu s\'a făcut ... (vezi toată discuția)
Executare silita: poprire pe salariu keops_mic keops_mic Buna ziua, Datele problemei: - fratele meu si inca o persoana in urma unui proces trebuia sa platesca o suma unei firme prin 2011 - firma in 2013 i-a dat ... (vezi toată discuția)