avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua .sotul meu a retinut anul trecut in Bulgaria ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua .sotul meu a retinut anul trecut in Bulgaria .el este ...

Buna ziua .sotul meu a fost retinut anul trecut in Bulgaria .el este Roman ,de doua luni a fost eliberad din arest din lipsa de probe pentru talharie dar nu are voie sa paraseasca Bulgaria am platit o cautiune si nu stim pentru cat timp nu poate parasi bulgaria .memtionez este Roman si nu are adresa in bulgaria sta la hotel
Ultima modificare: Marți, 9 Mai 2023
Ionita cristina, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:01, 30 Mai 2023
Ar trebui sa nu aiba nicio măsură preventiva ca sa vina în România.
Vorbiți cu avocatul bulgar detaliile.

Aveti dreptul de a angaja și avocat român ca sa îl apere suplimentar, în moduri diferite, în stil occidental ca sa scoată organele judiciare din formalismul lor.

București 2023
Ultima modificare: Marți, 30 Mai 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diicot - arest preventiv, plata cauțiune AndreeaBalan AndreeaBalan Daca o persoana a fost arestata preventiv pt 30 de zile poate scapa daca plateste acea cautiune? Daca da atunci cum va procedaz? (vezi toată discuția)
Furt calificat stancel stancel am mai intrebat in forum dar nu am primit raspunsuri clare.Prietenul meu este inchis pentru furt calificat si a primit 29 de zile arest preventiv.Avocatul a ... (vezi toată discuția)
Furt calificat gya_dulcyk gya_dulcyk buna seara, am un prieten care in urma cu cateva zile a intrat in casa unei persoane impreuna cu inca un prieten si au furat bani, ob de valoare si trei ... (vezi toată discuția)