avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, va rog este legal sa scoti la concurs 1 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, va rog este legal sa scoti la concurs 1 post vacant ...

Buna ziua, va rog este legal sa scoti la concurs 1 post vacant de medic specialist aflat in organigrama institutie,in doua posturi cu 0,5 norma medic specialist ( specialitati diferite)
- in cazul in care aproba ordonatorul de credite, cum angajezi 2 medici (2 contracte de munca) cu 05 norma pe specialitati diferite?
multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:41, 10 Mai 2023
Daca nu exista in organigrama 2 posturi , nu poate fi scos 1 si angajate 2 persoane .


Angajarea se face in baza a doua c.i.m. diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii in institutie publica gabituica gabituica Va rog sa imi spuneti daca intr-o institutie publica aflata in subordinea consiliului local o persoana cu functie de conducere ,respectiv director, care a ... (vezi toată discuția)
Scoatere posturi la concurs-bugetari mariateodoru mariateodoru imi poate cineva spune care este procedura scoaterii posturilor la concurs pentru institutiile bugetare. adica : daca este legal pina la 31 dec. a.c. care sunt ... (vezi toată discuția)
contracte de munca a cate 4 ore fiecare, .... oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti - daca intr-o institutie publica un salariat poate avea 2 contracte de munca, a cate 4 ore fiecare, platit pentru ... (vezi toată discuția)