avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... racordare gaze
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

racordare gaze

buna ziua,
va rog sa imi comunicati urmatoarele:
vecinul care sia construit casa linga mine vrea sa se racordeze la reteaua de gaze existenta pe strada.
acesta retea este platita de noi vecinii in numar de 11 in anul2000.
intrebare. vecinulcare vrea sa se racordeze acum trebuie sa ne dea banii care ni se cuvin pentru retea.nu trebuie acordul si acceptulscris al vecinilor( noi suntem titularii din 2000) si legalizat la un notar acceptul nostru.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 15:49, 26 Ianuarie 2010
Dupa cate am inteles eu, din moment ce conducta a fost conectata la reteua de gaze, ea devine proprietatea (sau trece in administrarea) furnizorului de gaze, deci, dupa pararea mea, nu aveti nici un drept asupra vecinului.
pai racordarea la retea am facto noi cei 11
reteaua laranduleia facuto, altcineva la care noi am participat cu cota parte,nu a fost conducta pe strada facuta de distrigaz.
Conducta insa apartine acum companiei Distrigaz (nu conteaza, cine a platit pentru lucrari si materiale) si ei pot aproba (sau nu) rancordarea utilizatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta ... ADragos1987 ADragos1987 Buna ziua, Doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta principala este deja trasa pe strada unde construiesc. Am depus actele la DISTRIGAZ si inapoi am ... (vezi toată discuția)
Teava gaze dmitheone dmitheone Bună ziua, am un teren pe un drum de servitute și împreună cu vecinii dorim sa ne racordam la rețeaua de gaze. Țeavă o sa fie trasa pe drumul de ... (vezi toată discuția)
Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)