avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitie poarta intrare hala industriala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitie poarta intrare hala industriala

Buna ziua,

Sper sa fiu destul de explicit in ceea ce doresc sa aflu.

As vrea sa aflu o parere cu privire la urmatoarea situatie:
- se da o hala de productie terminata in 2001, la care i se schimba poarta de intrare in hala. Se inlocuieste cu una noua, valoare ei situandu-se in jur de 5000 lei. As vrea sa stiu daca e cazul de marire a valorii sau se poate considera ca o cheltuiala ulterioara?

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 15:13, 26 Ianuarie 2010
Daca se schimba poarta, pare sa fie o cheltuiala ulterioara.

Puteti sa considerati si o marire de valoare (usa fiind un bun imobil prin destinatie), dar numai cu diferenta valorii intre usa noua si cea veche.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Piesa de schimb sau mijloc fix? lidiao lidiao Revin cu o problema mai veche, am o cupa excavator in val 3000 lei si un cui picon in val de 7800 lei, dilema mea cea mare sunt mijloace fixe? Incadrat la ... (vezi toată discuția)
Cat face? poftica poftica Unde pot afla val calculata la dauna totala a unui auto dacia 1305 de 11 ani si 46000 km? (vezi toată discuția)
Inregistrare constructii industriale bioana bioana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Societatea noastra a achizitionat in baza unui contract de vanzare –cumparare ,de ... (vezi toată discuția)