avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca mama mea are imobilul ipotecat pentru o datorie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca mama mea are imobilul ipotecat pentru o datorie la asociația ...

Daca mama mea are imobilul ipotecat pentru o datorie la asociația de locatari dar ea între timp a decedat pe mine mă afectează cu ceva la deschiderea succesiuni adică mă refer dacă rămân cu ceva datori după urma ei .Vă mulțumesc !
Da, va afecteaza pentru ca mosteniti atat bunurile. apartamentul, cat si datoriile, datorii care vor trebui platite pentru ca se vor tot aduna si riscati sa pierdeti si apartamentul pentru ca la un moment dat il vor putea vinde pentru recuperarea datoriei.
Acceptarea succesiunii presupune atât preluarea activului cât și a pasivului succesoral..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem in bloc o persoana care refuza sa plateasca intretinerea ... DEBRA DEBRA Avem in bloc o persoana care refuza sa plateasca intretinerea si fondul de reparatii datorate asociatiei de proprietari invocand faptul ca nu avem cum sa o ... (vezi toată discuția)
Neacceptarea calitãþii de mostenitor ºi excepþia lipsei calitãþii procesuale pasive alertbrain alertbrain Sunt citat intr-un proces civil in calitate de parat intr-un proces cu asociatia de proprietari ptr datorii ale mamei mele defuncte, eu fiind unicul ei fiu ... (vezi toată discuția)
Proprietarul decedat e dator la asociatie ? anna_cta anna_cta In cazul in care proprietarul unui apartament a decedat (ruda mea), iar apartamentul nu este locuit de nimeni, cine are obligatia de a plati fondul de ... (vezi toată discuția)