avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, ma confrunt cu o situație foarte ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, ma confrunt cu o situație foarte neplăcută de ...

Bună ziua, ma confrunt cu o situație foarte neplăcută de foarte mult timp, sunt ani de zile de când sunt făcută în fel și chip de un grup de"barbati'fani ai alcoolului, îmi este mie rușine sa reproduc,pana și cei ce vin sa stea în chirie de puțin timp ii vad ca arunca priviri și susoteli, am prins fără sa vreau cuvântul "cur#a, nu pot ieși cu cățelul afara fără sa am capul plecat, ma simt hartuita, pana și iubitul meu a observat, dar el ma învață să îmi vad de treaba mea,pai ani de zile mi-am văzut de treaba mea,simt ca cedez psihic,ce as putea face?Ma gândeam sa înregistrez dar nu îmi spun în fata,nu știu ce sa mai fac.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:18, 12 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Nu trebuie sa suportati jignirile si insultele altor persoane, Si chiar daca ati fi asa cum spun ei, nu trebuie sa acceptati asemenea cuvinte si o asemenea situatie umilitoare. Fiecare este responsabil de faptele lui si nu trebuie sa se justifice, mai ales unor straini, pentru cum aleg sa-si traiasca viata. Atat timp cat nu incalca legea, fiecare om, isi poate alege singur cum sa-si traiasca viata.
Pentru cuvintele jignitoare ce vi le adreseaza, puteti sa le faceti plangere penala. Inregistrati eventual aceste momente.
detaliati un pic conjunctura, poate e mai simplu sa va mutati.
Conjunctura:am permis prea multe glume,atunci nu aveam mintea de acum,și eu nu aveam un tata sa ma apere, eram doar eu cu mama,pe care am pierdut-o pe 22 februarie, aveam 7 ani când am venit în ace
acest cartier,acum am 40 de ani,și indiferent de situație eu nu am de ce sa ma mut din cartier, fuga nu este o soluție.
As avea posibilitatea sa-i înregistrez,doar ca în momentul de față nu îmi permit sa deschid un dosar penal,dar sincer va spun ca efectiv ma.simt hartuita ,chiar dacă nu direct.Va mulțumesc.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Nu trebuie sa suportati jignirile si insultele altor persoane, Si chiar daca ati fi asa cum spun ei, nu trebuie sa acceptati asemenea cuvinte si o asemenea situatie umilitoare. Fiecare este responsabil de faptele lui si nu trebuie sa se justifice, mai ales unor straini, pentru cum aleg sa-si traiasca viata. Atat timp cat nu incalca legea, fiecare om, isi poate alege singur cum sa-si traiasca viata.
Pentru cuvintele jignitoare ce vi le adreseaza, puteti sa le faceti plangere penala. Inregistrati eventual aceste momente.

Daca stateati cu chirie, era mai simplu sa va mutati sa scapati de trecut, la asta m-am referit.
Pt plangeri penale, nu va trebuie bani.
Ramane de analizat daca e vb de o fapta penala sau nu, ca nu dati detalii despre cine si ce face.
Daca nu e vb de fapte penale, ii puteti da in judecata si puteti cere daune morale.

Alte discuții în legătură

Tatăl meu mă agresează verbal, uneori și fizic, mă amenință cu moartea iar când are chef mă dă afară din casă. aș vrea să știu ce să fac ca să schimb situația And4557 And4557 Buna ziua. Am si eu cateva intrebari legate de o problema in familie. Am 20 de ani si de 3 ani de zile tatal meu ma tot agreseaza verbal, au fost dati cand m ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor 13alina 13alina buna ziua sunt o mamica si am urmatoarea problema: am trait in concubinaj timp de 5 ani cu X, timp in care s-a nascut un baietel azi in varsta de 2 ani si 4 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecini care imi chinuie copilul adi1404 adi1404 Buna ziua, Am si eu o problema si as avea nevoie de un sfat. Anul trecut am avut o discutie cu o familie din bloc si de atunci au inceput problemele. Eu ... (vezi toată discuția)