avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Semnare Contract de Vanzare Cumparare aflat in litigiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Semnare Contract de Vanzare Cumparare aflat in litigiu

Buna ziua , as dori semnarea unui contract de vanzare-cumparare la un apartament aflat in litigiu avand in antecontract de vanzare cumparare la el , la care instanta s-a pronuntat in prima instanta in favoarea dezvoltatorului.Nu as mai dori sa astept si apelul.
Puteti sa imi ziceti daca se poate incheia CVC-ul inainte de terminarea litigiului ?
Puteti sa imi recomandati un notar in Bucuresti care este de acord cu incheierea CVCului cat timp apartamentul se afla inca in litigiu ?
Ultima modificare: Joi, 11 Mai 2023
csichitiu@iotgroup.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Doresc sa cumpar un apartament in bucuresti de la un dezvoltator. ... denisvoicu denisvoicu Doresc sa cumpar un apartament in Bucuresti de la un dezvoltator. Asociatia Salvati Bucurestiu a intentat proces nu stiu sigur daca primariei si/sau ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare apartament = nefinalizat din cauza vanzatorilor manoliu manoliu Buna ziua, Supun atentiei dvs. urmatoarea speta: In data de 12.04.2011 am semnat un antecontract pentru cumpararea unui apartament in valoare de 60000 euro ... (vezi toată discuția)
Prestatie tabulara patitul 2 patitul 2 Buna ziua, Am o problema majora si v-as cere niste sfaturi. Impreuna cu fratele meu am cumparat un apartament in anul 2007. La semnarea antecontaractului ... (vezi toată discuția)