avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avans la o firma de constructii care a disparut fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avans la o firma de constructii care a disparut fara sa faca lucrarea

Buna ziua, am facut un contract cu o firma de constructii sa imi renoveze apartamentul si la inceput lucrurile au mers bine.
Mi-au fost ceruti mai mult de 6000 euro (platiti prin banca in parte in contul firmei, in parte in contul administratorului - pt materiale) si firma a disparut. Ce pot sa fac?
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc. Este cazul sa-l amenint (in cazul in care decide sa imi raspunda) ca il dau in judecata?
~ Conținut șters la cerere ~
Probabil ca va trebui sa il dau in judecata. Am vazut ca se incepe cu un mediator. Este asa?
In instanta pe parte civila va pierdeti timpul pentru ca si daca ati castiga procesul mai mult ca sigur nu are vreun bun pe numele sau pentru a putea fi executat ( ca nu cred ca o sa plateasca de buna voie...).
Faceti plangere penala la Parchet, aveti mai multe sanse asa sa recuperati ceva...

Ii pueti scrie si un mesaj in care il anuntati ca are 5 zile sa vina sa termine treaba sau sa va dea o parte din bani inapoi ca apoi mergeti la politie si vedeti ce spune.

Alte discuții în legătură

Care este procedura referitoare la informarea cu privire la avantajele medierii? danaa1 danaa1 Buna ziua Am depus o plangere la politie impotriva unei alte persoane,ca politia sa ma ajute sa obtin cea ce doresc. Politia mi-a dat raspuns,in care ... (vezi toată discuția)
Autentificarea acordului de mediere Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Dragi colegi mediatori:) Aş dori să aflu opinia dvs. într-o problemă cu privire la care, deşi am propria opinie, am constatat faptul că într-un ... (vezi toată discuția)