avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avans la o firma de constructii care a disparut fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avans la o firma de constructii care a disparut fara sa faca lucrarea

Buna ziua, am facut un contract cu o firma de constructii sa imi renoveze apartamentul si la inceput lucrurile au mers bine.
Mi-au fost ceruti mai mult de 6000 euro (platiti prin banca in parte in contul firmei, in parte in contul administratorului - pt materiale) si firma a disparut. Ce pot sa fac?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu cred ca e genul care sa accepte medierea, sumati-l prin avocat, desi nici asta nu cred ca il va impresiona.
medierea nu e obligatorie

Danador a scris:

Probabil ca va trebui sa il dau in judecata. Am vazut ca se incepe cu un mediator. Este asa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura referitoare la informarea cu privire la avantajele medierii? danaa1 danaa1 Buna ziua Am depus o plangere la politie impotriva unei alte persoane,ca politia sa ma ajute sa obtin cea ce doresc. Politia mi-a dat raspuns,in care ... (vezi toată discuția)
Autentificarea acordului de mediere Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Dragi colegi mediatori:) Aş dori să aflu opinia dvs. într-o problemă cu privire la care, deşi am propria opinie, am constatat faptul că într-un ... (vezi toată discuția)