avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Caut un student pe nume Chifor Cristian a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Caut un student pe nume Chifor Cristian a fost student ...

Bună ziua
CAUT UN FOST STUDENT OE NUME CHIFOR CRISTIAN NU ESTE NASCUT IN BUCUREȘTI a fost student la politehnica în anul 2005 circa. Rog cine deține informații sa ma contacteze este fffoarte urgent. Nu prea se știu info dar avea urechile mari și era slab.Frecventa biserici evanghelice îl cautam de 15 ani este urgent. Are un copil care are mare nevoie de ajutor. Mare nevoie credeți - ma.din păcate nu avem destule informații despre el. Dar este o problema cu copilul și are nevoie urgent de el. Nu știu dacă știe ca are un copil fiind tânăr ii era frica sa nu fie dezmostenit.
Ultima modificare: Vineri, 12 Mai 2023
Eufrat, utilizator
Sunt șanse infime ca sa găsiți aici soluții ,ca să nu spun practic nici o șansă..Încercați pe rețele sociale,angajați un detectiv particular etc..
plus ca si daca il gasit, se prea poate sa nu vrea sa ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautare roman in australia ell3na ell3na buna ziua! nu stiu daca este bine sa pun o asemenea intrebare pe acest forum dar sunt intr-o situatie disperata.:(( imi caut de ceva vreme un verisor, pe ... (vezi toată discuția)
Detectivi particulari.utilitate sau inutilitate in cadrul procesului penal? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cat de util ar putea sa fie un detectiv particular in cadrul procesului penal. Cat de bine ar trebui sa cunoasca legea penala pentru a nu exista riscul sa o ... (vezi toată discuția)
Dreptul la viata...'datorita unui detectiv particular,mi-am gasit mama dupa 42 de ani,cu doua zile inainte de a pleca in inparatia cerului' Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular Poate ca pare incredibil ,insa va asigur ca asa au stat lucrurile. In urma cu 52 ani, mai exact pe 13 septembrie 1957,in orasul Macin,jud. Tulcea,la oficiul ... (vezi toată discuția)