avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Am si eu nevoie sa stiu daca si dupa cat timp se ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am si eu nevoie sa stiu daca si dupa cat timp se prescriu amenzile ...

Am si eu nevoie sa stiu daca si dupa cat timp se prescriu amenzile RATB? Tocmai mi s-a pus poprire pe cont pentru o amenda RATB din 2016. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:29, 12 Mai 2023
Formulati contestatie in instanta de judecata si solicitati sa se constate interventia termenului general de prescriptie drept de executare debite
Amenda administrativa se prescrie in termen de cinci ani., termen care curge de la data de 1 ianuarie a anului urmator.
Ultima modificare: Vineri, 12 Mai 2023
ynocentta, utilizator
Formulati contestatie in instanta de judecata si solicitati sa se constate interventia termenului general de prescriptie drept de executare debite
Amenda administrativa se prescrie in termen de cinci ani., termen care curge de la data de 1 ianuarie a anului urmator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia creantelor fiscale lloryshyka lloryshyka Buna ziua,acum cateva zile am primit o recomanda prin care mi se comunica ca primaria a recurs la proprirea veniturilor mele din salariu,deoarece acum cativa ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala ana_marian ana_marian Cand am fost sa platesc impozitul casei pentru anii 2006 si 2007 am fost anuntat ca am de platit o amenda primita in ianuarie 2005 (pentru ca am circulat cu o ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenzi de circulatie pici80 pici80 as vrea sa stiu cand se prescrie o amenda de circulatie si o amenda administrativa (vezi toată discuția)