avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii 

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Studii PFA CAEN 6203/6202
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Studii PFA CAEN 6203/6202

Buna ziua,

Pentru autorizarea unui PFA pt cod caen 6203/6202, este suficienta o diploma de manager de proiect? sau este necesara o diploma specifica pe partea de IT? daca da, poate sa fie un curs emis de orice companie de training? e.g. Scrum master? merge o diploma de acest fel in lb. engleza? Va multumesc frumos si numai bine!

Alte discuții în legătură

Taxe si probleme pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am fost astazi sa depun actele pentru infintarea unui PFA. Vreau sa imi desfasor activitatea pe cod caen 6202 sau 6203... consultanta IT... Avand ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma fixa de venit pentru servicii it ClaudiuCovaci ClaudiuCovaci Se poate deschide un PFA cu norma fixa de venit pentru servicii IT (cod caen 6201, 6202, 6203, 6209) daca nu am studii in domeniu dar am un curs de 6 luni in ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa servicii it adysx adysx Buna ziua, M-ar interesa o solutie pentru ca sotia mea sa-si poata infiinta un PFA norma de venit neplatitor de TVA, pentru a executa servicii de ... (vezi toată discuția)