avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... fundatie in extravilan
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

fundatie in extravilan

Buna ziua. Acum aproximativ o luna am achizitionat impreuna cu sotul un teren extravilan ( arabil) care are o fundatie pe el (cam degradata), si o fantana. Vreau sa construiesc o casa de lemn si imi dau seama, citind pe aici ca ma cam incurca , fundatia, in obtinerea unor avize si sunt cam inafara legii. Ce pot face ca sa intru in legalitate. Multumesc frumos!
Ultima modificare: Duminică, 14 Mai 2023
monibia, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:13, 15 Mai 2023
orice constructie, din orice material se edifica dupa obtinerea autorizatiei, de la primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție magazie pe teren fără puz Juggler24 Juggler24 Salutare! De curând am achiziționat un teren extravilan pe care doresc să îmi construiesc o casă. Acum am inceput procesul de introducere in intravilan ... (vezi toată discuția)
Cum pot demola o casa? tapleau tapleau detin o casa care nu mai poate fi locuita, cum pot sa o demolez(sau sa scap de ea),trebuie autorizatie?sau se poate si altfel. ? (vezi toată discuția)
Tragere curent in extravilan adrian-gabriel adrian-gabriel Buna ziua intentionez sa construiesc o magazie de lemn de 5m x 5m pe teren extravilan. magazia nu va avea fundatie ci va fi pe piloni...in fine...nu necesita ... (vezi toată discuția)