avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... În legătură cu mărirea indemnizatiei pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

În legătură cu mărirea indemnizatiei pentru mămicile cu ...

În legătură cu mărirea indemnizatiei pentru mămicile cu gemeni, se știe daca au hotărât ceva în legătură cu normele de aplicare!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:22, 16 Mai 2023
Inca nu.

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale (MMSS) propune, printr-un proiect de HG publicat în consultare publică pe site-ul instituției, modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a OUG nr. 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor, aprobate prin HG nr. 52/2011. Proiectul a fost elaborat în contextul în care, prin OUG nr. 164/2022, au fost aduse modificări și completări OUG nr. 111/2010, ca urmare a obligației de transpunere în legislația națională a Directivei 2019/1158/19 privind echilibrul dintre viața profesională și cea privată a părinților și îngrijitorilor și de abrogare a Directivei 2010/18/UE a Consiliului, respectiv în ceea ce privește concediul pentru creșterea copilului.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În mod normal, din câte am citit, modificarea indemnizației ... Casiana epure Casiana epure În mod normal, din câte am citit, modificarea indemnizației în calcul gemenilor, plus celelalte modificări, trebuiau sa între în aplicare în termen de ... (vezi toată discuția)
Se mai știe ceva de masurile de aplicare în cazul părinților ... Casiana epure Casiana epure Se mai știe ceva de masurile de aplicare în cazul părinților cu gemeni, se pare ca se votează legi, dar fără aplicare (vezi toată discuția)