avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Poate firma cu un anumit cod CAEN sa închirieze ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Poate firma cu un anumit cod CAEN sa închirieze spatii de locuit?

Poate o firma care are un anumit cod CAEN sa închirieze spatii de locuit , perdoanelor fizice ? Contractul de închiriere se înregistrează undeva ?
Ultima modificare: Marți, 16 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 08:08, 16 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca obiectul de activitate e declarat la Registrul Comertului,desigur. Contractul se inregistreaza la firma. Pe langa contract, firma detine documente care ii dau dreptul sa inchirieze
Ultima modificare: Marți, 16 Mai 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social in alt judet raluk20 raluk20 Buna ziua, Am urmatoarea problema : Am un SRL si vreau sa-i schimb sediul social in alt judet, am gasit sediul respectiv si am facut un contract de ... (vezi toată discuția)
Noul impozit forfetar alina240 alina240 Buna ziua. Am o nelamurire daca ma puteti ajuta. Detin o firma cu obiectul de activitate 6820 (Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii ... (vezi toată discuția)
Srl fara activitate sau srl fara sediu ionut1222 ionut1222 Cuna ziua.Ma intereseaza sa imi infiintez un srl date fiind modificarile legislative in ceea ce priveste pfa-ul,am considerat ca e mai ok un srl.A:)m o ... (vezi toată discuția)