avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Trebuie sa platesc cheltuieli juduciare, porcesul a ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Trebuie sa platesc cheltuieli juduciare, porcesul a fost desfasurat ...

Trebuie sa platesc cheltuieli juduciare, porcesul a fost desfasurat in judetul Cluj, dar eu sunt din alt judet. In ordonanta scrie ca trebuie achitata la trezoreria aferenta domiciliului, doar ca atunci cand inaintam plata pe regiunea aferenta, aplicatia online ghiseul.ro ma anunta ca nu exista nicio suma datorata. Intrebarile mele sunt urmatoarele:
- plata se face la trezoreria domiciliului sau a orasului in care s-a desfasurat procesul?
- cum porcedez in cazul in care contul desemnat in ordonanta, nu potriveste cu contul actual desemnat in aplicatia ghiseul.ro? (discrepanta intre contul IBAN si contul mentionat in ordonanta)
-aceasta plata se va face ca si taxa de timbru sau ca si venit din recuperarea cheltuielilor judiciare avansate de stat de la persoanele rezidente?
Plata se face, de regula la trezoreria de domiciliu. Va recomand sa faceti o deplasare la Trezorerie cu hotararea care va obliga la plata si astfel rezolvati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contul unic pentru plata impozitului pe venit si a contributiilor pentru persoane fizice sau unde pot gasi aceasta informatie RusRIM RusRIM Buna ziua, Doresc sa platesc impoziul pe venitul din inchiriere, pentru anul 2018, asa cum a fost el calculat la depunerea declaratiei unice pana la 15 dec ... (vezi toată discuția)
Plata impozit venit prin virament bancar... in cont unic (5504)? cecene cecene Buna ziua, Pana acum, plateam impozitele frumos la ghiseu, dar anul acesta am zis gata... hai sa platesc prin virament bancar. Declaratia unica am ... (vezi toată discuția)