avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ! Eu si mama vrem sa vindem casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ! Eu si mama vrem sa vindem casa ...

Buna !
Ma numesc Lili Dumutru si am urmatoarea problema.
Eu si mama vrem sa vindem casa.
Pe 24 aprilie 2023 am primit hotararea definitiva orin care avem titlul de proprietate.
Am gasit client...urmeaza sa facem cadastru si intabularea.
Insa azi am fost anuntata ca Primaria a facut recurs PE 11 MAI 2023 la hotaratea care este deja DEFINITIVA DIN 24 APRILIE 2023.
ce putem face? Este legal?
Clientul sa razgandit.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:41, 17 Mai 2023
Dacă primăria a făcut recurs, înseamnă că s-a judecat doar fondul. Hotărârea judecătorească prin care se soluționează fondul nu este definitivă decât la expirarea termenului pentru exercitarea căii de atac, ori prin respingerea căii de atac. Dacă primăria a făcut recurs, trebuie să așteptați soluționarea judecării căii de atac, până atunci soluția dată de instanța de fond nu produce efecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 cereri de recurs formulate impotriva aceleiasi hotarari! CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Va rog sa imi spuneti cum credeti ca ar trebui sa procedez in legatura cu urmatoarea speta: - o clienta a \\"declarat\\" recurs impotriva unei ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre o hotarire definitiva si una irevocabila ratataru ratataru Buna ziua Am si eu o problema si doresc sa ma sfatuiasca si pe mine cineva. Parintii mei au divortat in anul 1982, casa a ramas mamei conform hotaririi de ... (vezi toată discuția)
Cai de atac iuliamariana iuliamariana Am avut un dosar la tribunal cu urmatoarea solutie : \\"Respinge cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de reclamanta ... în contradictoriu cu ... (vezi toată discuția)