avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce autorizatii îmi trebuie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce autorizatii îmi trebuie?

Bună ziua ,dețin un srl cod caen 3314 fără angajații și vreau sa fac mentenanta unei firme adică tehnician mentenanță oare ce aterizatii îmi trebuiesc?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 18:01, 17 Mai 2023
Bună ziua,

În privința societății, pentru codul CAEN 3314 nu sunt necesare autorizații: [ link extern ]

Cu toate acestea, întrucât acest cod CAEN vizează repararea echipamentelor electrice, persoana care se ocupă de mentenanță (dacă nu aveți angajați, presupun că dvs., fiind administrator al societății), ar trebui să fie autorizat de către ANRE, respectiv să obțină adeverința de electrician autorizat ANRE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare interna electricieni joasa tensiune Mihai Alice Mihai Alice Buna ziua, Angajatul-persoana fizica a carui functie este de electrician si lucreaza doar in conditii de joasa tensiune, necesita o autorizare emisa de ANRE, ... (vezi toată discuția)
Dețin un srl .reparati echipamente electrice fără angajații ... Danemag Danemag Dețin un srl reparatii echipamente electrice fără angajați. Pot executa lucrări fără a fi autorizat ANRE ? (vezi toată discuția)
Pfa instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica catalin_utilizator67 catalin_utilizator67 Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA pentru efectua instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica la locuinta clientilor. Am experienta ... (vezi toată discuția)