avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circulatia cu faza scurta pe timp de zi in oras e ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circulatia cu faza scurta pe timp de zi in oras e obligatorie ...

Circulatia cu faza scurta pe timp de zi in oras e obligatorie ?"în circulația pe toate categoriile de drumuri publice conducătorii de autovehicule și tractoare agricole sau forestiere sunt obligați să folosească și în timpul zilei luminile de întâlnire sau luminile pentru circulația diurnă".

Buna seara, as avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: Conform acestui proiect, e obligatoriu faza scurta pe timp de zi si in oras/localitati ? Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Mai 2023
Pilu, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 04:45, 18 Mai 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va fi obligatorie, modificarea legislativa inca nu a fost promulgata. Dar da, va trebui ca fiecare masina sa circule cu faza scurta sau luminile diurne in functiune pe orice cateorie de drum in interiorul sau in afara localitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luminile led Nikolae1 Nikolae1 Buna ziua! De curand, am in dotare de la firma unde lucrez, un autoturism echipat cu lumini LED. Intrebarea mea este daca pot folosi doar aceste lumini, pe ... (vezi toată discuția)
Luminile de intalnire Popescu Lorena Popescu Lorena Nu sunt sofer dar am o curiozitate, este obligatoriu ca luminile autoturismelor sa fie aprinse in interiorul localitatilor? Daca da, conform carei legi? (vezi toată discuția)
Codul rutier - folosire faza de intalnire valsib valsib Buna ziua am o nelamurire faza de intilnire se foloseste pe timp de zi pe autostrazi,drumuri nationale europene,(si nationale?) deci si pe cele nationale ... (vezi toată discuția)