avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă lucrezi sezonier (agricultură) în Germania cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă lucrezi sezonier (agricultură) în Germania cu 3 contracte ...

Dacă lucrezi sezonier (agricultură) în Germania cu 3 contracte diferite pe an fiecare contract fiind de 2 luni aș putea lua indemnizația pentru creștere copil?
Ultima modificare: Joi, 18 Mai 2023
Eliza Dumitrița, utilizator

Alte discuții în legătură

Drept de indemnizatie copil iulya_alina iulya_alina Buna seara, as dori sa stiu cum pot beneficia de indemnizatie de crestere si ingrijire minor in conditiile in care eu lucrez cu contract sezonier de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la indemnizatia pt cresterea copilului denissiioana denissiioana buna,am si eu o intrebare:de 5ani lucrez in Italia cu contract de munca dar doar sezonier(4-5 luni pe an).As dori sa aflu daca am dreptul la indemnizatie pt ... (vezi toată discuția)
Pentru indemnizație de creșterea copilului Razvan2020 Razvan2020 Am început din 8.2018 sa lucrez in italia in agricultură contractul era facut pe cate 3 luni . Acum sunt însărcinată si aș dori să stiu daca pot primi ... (vezi toată discuția)