avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am achizitionat o casa care trebuie renovata.Am depus ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am achizitionat o casa care trebuie renovata.Am depus toate aprobarile ...

Am achizitionat o casa care trebuie renovata.Am depus toate aprobarile de peste tot pentru a obtine autorizatia de constructie ,mai putin acordul a doua femei batrane unde se afla un perete a casei care oricum in proiect vine dat jos.Nu vor sub nici o forma sa semneze.Este facut si studiu de insorire care demonstreaza ca nu le afecteaza insorirea.Cum pot sa abtin totusi autorizatia de constructie fara ele.?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:11, 19 Mai 2023
Nu prea puteți dacă nu îndepliniți toate condițiile din certificatul de urbanism.
Analizati oportunitatea actiunii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie casa vecin ioanapgy ioanapgy Am achizitionat o casa veche, care avea un perete comun cu casa vecina. Dupa ce am achizitionat-o, cealalta casa a fost cumparata de cineva care si-a ridicat ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructii aldorin aldorin Cum pot obtine o copie de pe autorizatia de constructie si documenetele aferente in baza carora vecinii spate si fata cladirii mele si-au ridicat si \\" ... (vezi toată discuția)
Sunt ciuraru niculaie in anu 2008 am construit o casa pentru baiatul meu... cristi.26 cristi.26 Sunt Ciuraru Niculaie in anu 2008 am construit o casa pentru fiul meu la distanta de 0.50cm fata de gardul vecinului costructia facinduse pana la placa in ... (vezi toată discuția)