avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! In urma cu 3 ani am cumparat bilete de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! In urma cu 3 ani am cumparat bilete de avion de la ...

Buna ziua! In urma cu 3 ani am cumparat bilete de avion de la firma Blue Air. Din cauza covid.ului au fost anulate si am primit cupon contravaloarea biletelor urmand sa le folosim pentru alt zbor. Firma a intrat in faliment. Mai exista sansa de recuperare? Unde anume as putea sa ma interesez sau ce as putea sa fac. Multumesc de raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:42, 19 Mai 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri morale blue air maggia87 maggia87 Buna seara! Ieri, 28 decembrie 2012, am avut rezervat un bilet de avion la Compania Aeriana Blue Air, Bucuresti - Larnaca. Avionul trebuia sa decoleze la ora ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in luna septembrie 2022 am cumparat un bilet de avion ... Virginel Lazar Virginel Lazar Buna ziua , in luna septembrie 2022 am cumparat un bilet de avion Bucuresti -Londra prin agentia eDreams cu compania de zbor Blue air. Zborul a fost anulat de ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasi de urmat luciano39ok2007 luciano39ok2007 care sunt pasi de urmat in situatia in care a fost anulat zborul ,cine trebuie sa acorde despagubiri pentru intarzierea,si reprogramarea zborului ,cu 3 ... (vezi toată discuția)