avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1439 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am o întrebare cum trebuie sa procedez sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am o întrebare cum trebuie sa procedez sa am drept ...

Bună ziua! Am o întrebare cum trebuie sa procedez sa am drept de semnătură din partea mamei și unchiului meu pt: acte APIA,acte Primărie etc. Ei nu se mai pot deplasa din cauza vârstei fiind conștienți 100% .Vă mulțumesc mult.
Buna ziua.
Să va dea procura notariala.
Fie găsiți un notar care sa se deplaseze la domiciliul acestora fie dacă sunt deplasabili ii duceți dvs la un notar pt a va da o procura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana handicap grav - asistență notariala anca@qui anca@qui Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea situatie: matusa mea (sora geamana tata) , varsta 75 ani, incadrata cu grad de handicap grav, ... (vezi toată discuția)
Procura administrativa as dori sa știu dacă cu o procura obținută ... cristika cristika Procura administrativa As dorii sa știu dacă cu o procura obținută de la un cabinet notarial as putea sa fiu împuternicit de al reprezenta pe tatăl meu, ... (vezi toată discuția)
Succesiune corinacarstoiu corinacarstoiu Am nevoie de consiliere si nu stiu cui sa ma adresez... Este vorba despre deschiderea unei succesiuni. Mama mea a decedat in 1985, la Bucuresti, fiind ... (vezi toată discuția)