avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Atragere la raspundere a administratorului companiei
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Atragere la raspundere a administratorului companiei

Buna ziua!
Am urmatoarea situatie: firma al carui administrator am fost a intrat in insolventa cu datorii catre administratia financiara. Dupa cativa ani de la initierea acestei procedurii, luna trecuta am primit citatie prin care administratia financiara vrea sa ma traga la raspundere pe mine personal fiindca am fost administrator. In cazul in care li se da castig de cauza (si spun asta fiindca eu nu am bani sa platesc avocat) , mi se va pune sechestru si executare silita pe casa care a trecut pe numele meu dupa moartea tatalui?
Poate fi evitat acest lucru?

Multumesc in avans pentru orice informatie sau indrumare.
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 20:39, 23 Mai 2023
Dacă se admite cererea ANAF va începe executare silită împotriva dumneavoastră, în toate formele, deci și imobiliară.
Prin urmare va fi urmărit și imobilul la care faceți referire.
Modalitatea de evitare este să vă formulați apărări de preferat cu un avocat cu experiență în insolvență.

Sper să vă fie de folos informațiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita firma faliment Sever Simion Sever Simion Buna ziua, Am datorii la o firma, de fapt fosta mea firma are datorii. E un contract vechi intre cele doua firme. Firma mea e moarta demult, era in ... (vezi toată discuția)
Creante impozit regularizat dara22 dara22 tatal meu s-a interesat la finante si are de plata in jur de 500 roni cheltuieli de judecata de la un proces incheiat si problema a aflat ca are de achitat si ... (vezi toată discuția)
Raspundere administrator societate viorelh viorelh Buna ziua, Se poate pune ajunge la sechestru pe bunurile unui administrator de sociatate, mai exact sechestru pe un un imobil la care respectivul ... (vezi toată discuția)