avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna seara!va rog sa imi spune-ti daca tatal copilului este salariat si mama nu are nici un venit ,se poate ca tatal sa obtina copilul cand acesta nu are decat 7 anisori?si in baza carei legi,articol...multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:03, 28 Ianuarie 2010
depuneti intampinare, aratand ca sunteti de acord cu divortul si solicitati ca judecarea procesului sa se faca in lipsa dvs.
s-ar putea sa trebuiasca sa platiti cheltuielile de judecata pe care le face reclamantul cu acest proces. daca reclamantul a cerut acest lucru in cererea de chemare in judecata .
Da, ar trebui sa precizati in intampinare ca sunteti de acord cu divortul doar daca nu solicita el cheltuieli de judecata.Sa il speriati, nu de alta.
Sau, cel mai simplu ar fi sa vorbiti cu el intrucat prima varianta nu cred ca va tine la instanta si ar trebui sa dovediti culpa lui ca sa scapati de cheltuielile de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot demonstra ca pot primi custodia copilului ! louisdayana louisdayana Buna ziua ! Sunt casatorit de vreo sase ani si am un copilash de trei anishori ! Din nefericire situatia nu mai merge ,,,nu mai vrea sotia ,,, simte ca eu ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului intr-o relatie de concubinaj Vociulescu Cristiana Vociulescu Cristiana Buna seara, ma numesc cristiana am 23 de ani si am un copil in varsta de 5 ani si 8 luni dintr-o relatie de concubinaj.minorul a luat nastere cand eu aveam ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor john25 john25 Buna ziua, am urmatoarea intrebare: In cazul divortului intentat de sotia mea cum pot obtine tutela copilului minor(4 ani) ,precizez ca acum stam impreuna cu ... (vezi toată discuția)