avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am si eu o problema, prima oara cand am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am si eu o problema, prima oara cand am fost oprit ...

Buna ziua. Am si eu o problema, prima oara cand am fost oprit de politie am fost pozitiv la DrugTest pentru consumul de amfetamina, am fost dus la probele de sange si urina, dupa 5 luni de asteptare fara permis rezultatele mele au fost negative si am recuperat permisul. Luna aceasta am fost testat iar si tot aceeasi problema, pozitiv la consumul de amfetamina, pana ajung rezultatele mele de la spital as putea scoate certificat de grefa pentru a putea circula cu o dovada? Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:52, 23 Mai 2023
Dacă ați fost testat o data și ați văzut ce "precizie" are testul din saliva, nu înțeleg de ce ați acceptat a doua oară ?Puteți cere direct test de sânge.

Dacă vi s-a întocmit PV de contravenție, prin depunerea unei plângeri contravenționale vă recuperați permisul.Nu vă trebuie certificat de grefa, e suficient un print screen după pagina de pe portalul justiției, cu dosarul dvs. de chemare în judecată a politiei, de la judecătoria respectivă. Așa scrie la art. 118 din Oug 195/2002.
Ultima modificare: Marți, 23 Mai 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testare drugtest, fals pozitiv, ce se poate face? GreatC GreatC Bună ziua, Vă scriu în legătură cu o situație foarte nasoală din punctul meu de vedere, ieri 22/01/2023 am fost oprit de un echipaj de la poliția ... (vezi toată discuția)
Buna seara , in data de 23.09.2020 , aproximativ la ora 1:30 ... George C I George C I Buna seara , in data de 23.09.2020 , aproximativ la ora 1:30 ,am fost oprit pe raza orasului Brasov de catre un echipaj de la politia rutiera pentru in control ... (vezi toată discuția)