avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat pentru sediu firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat pentru sediu firma

Buna ziua, am facut mai multe cautari online si nu am gasit un raspuns concret legat de nelamurirea pe care o am, la moment intentionez sa inregistrez o societate comerciala platitoare de TVA, din motive economice am ales pentru a inregistra sediul social la locuinta unde locuiesc momentan dar nu sunt propietar, din ceea ce am inteles in situatia mea trebuie incheiat un contract de comodat pe o camera, destinat ca sediu social, fara a se desfasura activitatea, doar cu scop de corespondenta iar cheltuielile nu se vor deduce in contabilitatea firmei. Nelamurirea pe care o am e legata de acest contract, eu ne fiind propietar pot incheia acest contract intre propietar si numele firmei(in curs de constituire) la care sunt administrator:
Ultima modificare: Marți, 23 Mai 2023
george-neagu, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intre proprietar apartament și asociat unic firma.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Contractul de comodat poate fi încheiat între proprietarul imobilului și societatea (în curs de constituire), reprezentată prin administrator (dvs.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social la domiciliu ruxyradu ruxyradu Fiul meu isi infiinteaza un SRL si vrea sa stabileasca sediul social in apartamentul unde locuieste. As dori sa stiu daca trebuie sa fac contract de comodat cu ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru sediu social ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua As avea si eu o intrebare Vreau sa infiintez un SRL care isi va desfasura activitatea la sediul social (respectiv locuinta in care stau). ... (vezi toată discuția)
Pot obtine actele necesare infiintarii unei firme in absenta proprietarilor viitorului sediu? otiliaion otiliaion Doresc sa deschid rapid un SRL D, dar la obtinerea actelor legate de sediul social m-am lovit de urmatoarea problema: proprietarii imobilului revin in ... (vezi toată discuția)