avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,am primit ieri o hotărâre definitivă ce ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,am primit ieri o hotărâre definitivă ce înseamnă ...

Buna ziua,am primit ieri o hotărâre definitivă ce înseamnă pedeapsa privativă de libertate 2ani.
Eu nu locuiesc în Romania de câțiva ani,ci in Norvegia. Aveți idee cu aproximare in cât timp se emite un mandat european de arestare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:38, 25 Mai 2023
Ma refeream la predarea in România.
Am intermediat și predări ale persoanelor condamnate ca sa nu vina cu mandat european și tot ce mai implica.
Poate fi de ajutor.
O sa va explice avocatul dacă lucrează și pe asa ceva.

Este posibil sa nu se mai poată face nimic dacă asa zice avocatul.

București 2023
Ultima modificare: Joi, 25 Mai 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu a fost arestat pentru ca a fost cu alt bărbat care ... Meduza36 Meduza36 Soțul meu a fost arestat pentru ca a fost cu alt bărbat care era dat în urmărire acel bărbat. La luat poliția crezând ca este cu omul acela și l-a ... (vezi toată discuția)
Tentativă de omor în norvegia. se reduce pedeapsa la jumătate dacă se transferă în românia? dmiclescu@yahoo.con dmiclescu@yahoo.con Buna ziua ,anul acesta sotul meu m.a injunghiat cu un cutit.Aceasta fapta s.a petrecut in Norvegia iar acestia i.au dat 7 ani pt tentativa de omor. Am auzit ca ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui cabinet medical in comunitatea europeana implantodent implantodent Care este legislatia si care sunt pasii pentru deschiderea de cabinete medicale in Comunitatea Europeana? Ma intereseaza tari precum Norvegia si ... (vezi toată discuția)