avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Achiziție utilaj agricol SH fara acte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Achiziție utilaj agricol SH fara acte

Buna.

Doresc să achiziționez un tractor second hand dar actualul proprietar nu deține acte pentru el,de genul carte sau talon.Ma interesează să știu dacă este legal să cumpăr un astfel de utilaj doar cu contract de vânzare cumpărare.Am nevoie de un răspuns urgent, mâine urmează să merg să văd utilajul.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Mai 2023
Mr.Jimbo, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzari utilaje agricole catre banci mary6 mary6 Buna ziua.In anul 2016 am dorit sa achizitionez o combina agricola second hand,de la o persoana fizica in urma unui anunt postat online.Am platit un avans ... (vezi toată discuția)
Achizitie utilaje second hand gixee gixee De ceva timp ma gandesc sa imi deschid o vulcanizare auto profesionala, cu mai multe rampe, motiv pentru care mi-ar trebui mai multe utilaje care sa faca ... (vezi toată discuția)
Inscriere masina BadeaDaniel BadeaDaniel Buna ziua ! Vreau sa achizitionez o masina second hand si am o neclaritate . Eu sunt din Dragasani iar proprietarul masinii este din Bistrita . Masina este ... (vezi toată discuția)