avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculeaza venitul mediu net pe membru de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculeaza venitul mediu net pe membru de familie luând ...

Cum se calculeaza venitul mediu net pe membru de familie luând în considerare veniturile tuturor membrilor de familie pe ultimele 12 luni in urmatoarea situatie:
-3 membrii
- doar un membru a lucrat 4 luni din cele 12, obținând un venit de 2000 lei/luna?
(2000×4)/12/3
Sau
(2000×4)/4/3????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:00, 26 Mai 2023
Venitul mediu net lunar pe membru de familie se calculează ca raport între totalul veniturilor nete ale familiei şi numărul membrilor de familie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. bursa de ajutor social cat trebuie sa ai venitul ... bucovineanu69 bucovineanu69 Bună ziua. Bursa de ajutor social cat trebuie sa ai venitul pe mebrul de familie ca sa depui 2022 pe semestrul II. Am văzut în ordinul de minister ca 1572 ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical dupa ccc1 Dana-Ion Dana-Ion Buna seara! As dori sa stiu cum se calculeaza concediul medical dupa CCC1. Sunt in urmatoarea situatie.: pe 28.08.2013 a incetat CCC1, iar dupa reluarea ... (vezi toată discuția)
Contributie proprie la reabilitarea termica in cazul cotelor parti proprietate cyan cyan Am primit un formular pentru declaratia pe proprie raspundere pentru declararea veniturilor in vederea inceperii reabilitarii termice. In el se precizeaza ca ... (vezi toată discuția)