avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Autorizare reclama luminoasa?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Autorizare reclama luminoasa?

Am un spatiu inchiriat , si un geam de 3mp si in interior vreau sa pun o reclama luminoasa, trebuie vreo autorizare? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 26 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: eugeniu2001 , utilizator 02:27, 27 Mai 2023
[ link extern ]
Certifactul de urbanism – taxa 5 lei, durata emitere 30 zile.
Planuri Topografice vizate de Oficiul de cadastru =scara 1:500, 1:2000+ taxa 56 lei durata emitere 7 zile.
Buna ziua, daca pun un tv unde ruleaza reclame ce sa autorizez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte îmi trebuie pt. a ridica o hala metalica sau din lemn, ... Teodor240723 Teodor240723 Ce acte îmi trebuie pt. a ridica o hala metalica sau din lemn, demontabila fara fundatie pe teren propriu? (vezi toată discuția)
Demolare KatalinB KatalinB cum pot obtine autorizatie de demolare pt.o casa care s-a darimat singura prin 2005 fara cadastru si intabulare>casa a fost construita prin 1959-1960 (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre certificatul de urbanism de informare si c.u. pentru construire? miticip miticip Buna ziua , as dori sa aflu care este diferenta dintre un certificat de urbanism de informare si un certificat de urbanism pentru constructii pentru un teren ... (vezi toată discuția)