avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Am contestat un proces verbal de amendă ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Am contestat un proces verbal de amendă și mi-a ...

Bună ziua!
Am contestat un proces verbal de amendă și mi-a fost anulată cererea de judecată condor art. 200 alt 4 dar nu am fost informată cu nici o adresa. Pronunțare am văzut-o pe portarul judecătoriei și a fost pronunțată pe 23.05.2023.
Mai pot face o cerere de rejudecare?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Mai 2023
anticlona, utilizator
Puteți face cerere de reexaminare în termenul legal.dupa comunicarea incheierii.prin care s a dispus anularea..
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Mai 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Bună seara!
Mulțumesc pentru răspuns domnule Av.. dar nu cred că am fost înțeleasă cum trebui.
Am să refac mesajul.
In luna aprilie am contestat un proces verbal de amendă, iar pe portarul judecătoriei este următoarea soluționare din 23.05.2023.
In temeiul art. 200 alin. 4 anulează cererea de chemarea în judecată. Cu drept pentru petentă de a formula cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la data comunicari. Cererea se depune la Judecatorie. Pronunțată astăzi 23.05.2023 prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței.
Document: Încheiere anulare cererea
Deci se înțelege că mi-a fost anulată cererea de chemare în judecată iar eu nu am primit până în prezent nici o comunicare. As dori să știu în situația de față mai pot face o cerere de rejudecare.
Dvs nu ați înțeles,calea de atac se numește cerere de reexaminare și dvs ar trebui sa dovediți ca v ați îndeplinit obligațiile puse în vedere de către instanta prin adresa primita iar instanta v a anulat totuși acțiunea.Actiunea dvs a fost anulata pt ca nu ați timbrat,nu ați depus exemplare suficiente,nu ați facut precizări etc.Puteti ataca cu cerere de reexaminare doar aceste aspecte, o noua contestație la procesul verbal dacă depuneți va fi respinsa ca tardiva(probabil la asta va refereati când spuneți rejudecare)Încheierea o sa va fie comunicata la domiciliu și după culinare curge termenul de 10 zile.pt reexaminare.
Ultima modificare: Duminică, 28 Mai 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere contravenţională gabi1ro gabi1ro Anulează cererea de chemare în judecată formulată de petentul bereschi andrei în contradictoriu cu intimata POLIŢIA MUNICIPIULUI sibiu, având ca obiect ... (vezi toată discuția)
Salutare, se poate sa recuperez taxa de timbru in valoare de ... alexandru dedu alexandru dedu Salutare, Se poate sa recuperez taxa de timbru in valoare de 6300 ron daca instanta mi-a anulat cererea de chemare in judecata : 11.01.2023 Ora estimata: ... (vezi toată discuția)