avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am contract de intretinere cu uzufruct viager cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am contract de intretinere cu uzufruct viager cu bunicii ...

Buma ziua .Am contract de intretinere cu uzufruct viager cu bunicii mei .As vrea sa-mi spuneti ca dupa decesul lor eu am ceva drepturi asupra averii lor , avand in vedere ca eu mai am o sora si doi verisori .Ei ar putea sa-si ceara ceva drepturi ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:24, 28 Mai 2023
Dacă va îndepliniți obligația legala de întreținere și le respectați dreptul de uzufruct, după decesul bunicilor veți deveni proprietar deplin al bunului menționat în contractul de întreținere.
Dacă în afara de asta, bunicii mai au și alte bunuri, la moștenire au vocație succesorala dvs, sora și verișorii. Dacă aveți cu toții pretenții la moștenire..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire renta viagera si testamentara marinnicolae marinnicolae In urma cu 8 ani am incheiat un contract de renta viagera cu o sora referitor la un apartament.Acum un an a murit. Pe de alta parte mi-a lasat un testament ... (vezi toată discuția)
Intretinerea unei rude si dreptul la proprietate Alexandra.Lsa Alexandra.Lsa Buna ziua. Situatia sta in felul urmator: stabunica mea in urma cu foarte multi ani a facut un contract de luare in intretinere cu bunica mea( fiica dansei) si ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager help 27 oana 27 oana Hello, As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema, am sa descriu exact situatia pentru a-mi putea raspunde cat mai exact: Am cumparat de la unchiul ... (vezi toată discuția)