avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa infiintez un PFA cu impozitare in sistem real
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa infiintez un PFA cu impozitare in sistem real

Buna ziua! Vreau sa infiintez un PFA cu impozitare in sistem real pentru activitatea de inchiriere Cigar/Bar Corner pentru evenimente (nunti, botezuri etc - deci nu fac comert cu ceva). Care este codul CAEN potrivit? Eu ma orientam catre 7733 (Activități de inchiriere si leasing cu masini si echipamente de birou). Ar mai fi si Codul 7729: Activităţi de închiriere şi leasing cu alte bunuri personale şi gospodăreşti n.c.a., insa am vazut ca se incadreaza la impozitare in norma de venit. Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 29 Mai 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod caen inchiriere decoratiuni pentru nunti Adamaris Adamaris Ati putea sa-mi spuneti va rog care ar fi cel mai potrivit cod CAEN pentru inchirierea decoratiunilor handmade pentru diferite evenimente? (vezi toată discuția)
As dori sa înființez o firma (Întreprindere individuală) MeDaRa MeDaRa Buna ziua, As dori sa înființez o firma (Întreprindere Individuală) pentru a: -oferi spre închiriere aranjamente pentru nunta (ornamente florale, ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchiriere echipamente medicale MonaGeorgescu MonaGeorgescu O societate comerciala cumpara un bun pe care il va inchiria unui centru de recuperare, este vorba de aparatura fizioterapie. Care este codul Caen necesar in ... (vezi toată discuția)