avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Instructaj de Protectia Muncii pe Forum(am gresit ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Instructaj de Protectia Muncii pe Forum(am gresit sectiunea?)

ATENTIE !

Acesta nu este un material official pe linie de protectia muncii, ca atare nu se va consemna in fisele de instructaj.:oops:

Este insa interesant si util si se va avea in vedere de catre dvs. personal in activitatea pe care o desfasurati, astfel incat sa nu avem accidente de munca din motivul ce face obiectul studiului de mai jos .:foottap:

Puteti sa il si popularizati printre colegii barbati ; ar fi o greseala sa ajunga si la colegele dvs . Poate, totusi,ar fi util acelora dintre colege care fac parte din forta de consultari Av.net, dar probabil informatia nu reprezinta o noutate pentru acestea .

Discutiile cu femeile atragatoare dauneaza grav creierului barbatilor:acute:

Discutiile cu femeile dragute ii transforma pe barbati in persoane ciudate si balbaite. Este concluzia oameniilor de stiinta, care confirma ca creierul barbatilor este grav afectat de prezenta unei femei atragatoare. Un studiu recent arata ca barbatii care petrec numai cateva minute in prezenta unei femei care arata bine obtin rezultate mai slabe la testele ce masoara activitatea cerebrala, deoarece acestia isi folosesc maxim puterea cognitiva in incercarea de a le impresiona pe femeile frumoase, astfel incat orice alta activitate efectuata simultan sau ulterior este grav afectata, informeaza Realitatea. Studiul a fost realizat de cercetatorii de la Universitatea Radbound din Olanda. Rezultatele studiului, publicate in Journal of Experimental and Social Psychology, arata ca barbatii sunt mai inceti si mai putin precisi dupa ce au incercat sa impresioneze o femeie. Cu cat atractia a fost mai mare, cu atat scorul obtinut la teste a fost mai mic. Si femeile au fost supuse la aceleasi teste, insa nu s-a observat nicio diferenta inainte si dupa discutia cu barbatii. =D>

Dr.Victor IonescuB-)
Presedinte al Patronatului Medicilor de Familie din Bucuresti si judetul Ilfov
Vicepresedinte al Federatiei Nationale a Patronatelor Medicilor de Familie

Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 20:13, 29 Ianuarie 2010
:happy:
Prea nu-mi vine a crede in acest studiu! Asa o fi… :-/ dar… depinde mult de caracterul barbatului… Scriu aceasta deoarece sunt barbati care ezita sa loveasca o femeie care-i cafteste (si are centura neagra la karate)… dar sfarsesc prin a incerca sa o pocneasca serios cand isi dau seama ca si-o iau.
In afaceri, barbatii se comporta ca la razboi daca vor sa incheie o afacere profitabila, indiferent cat e de frumoasa femeia de la care vor sa obtina avantaje in afaceri…
La fel si in cazul femeilor…

Pe cati barbati s-a efectuat acest studiu?! Si ce varste aveau acestia? Dar in cazul femeilor?
Neee… E sigur gogoritza. Nu?! B-)
Nu este gogoritza, materialul a fost difuzat intr-o mare companie,destinat compartimentului PR/vanzari.(numai adaptarea la Av.net imi apartine prin substitutie)Deci daca refacem tabloul "campului de lupta",nu este vorba de razboiul afacerilor ci de arena ofertei de nerefuzat;)
Da, poate fi adevarat ca femeile “aratoase” vand mai mult… dar nu e regula… Sunt prea multi barbati ce au capul pe umeri si nu si-l pierd chiar asa usor… in fatza unor “nuri”…
Sa zicem ca e adevarat si activitatea cerebrala nu mai e… aceeasi… Dar, cati au cumparat (produse sau servicii)?
De asemenea, raman valabile intrebarile: media de varsta a barbatilor care au participat la test (si a femeilor), numarul subiectilor…

Chiar nu vi se pare “tras de par” acest studiu?

Contrar aparentelor :whistle: barbatii cam stiu ce vor… cand vor, daca vor… :D
Un alt studiu (stiu al cui dar nu spui:D )

arata ca mai mult femeile ar vrea ca barbatii "sa stie ce vor....,ca intotdeauna vor...si vor oricum.
In realitate, se cam intampla sa purceada cu strigatul de lupla:
-Ce-am sa-ti fac, ce-am sa-ti fac!!!:training:
pentru a incheia cu oda victoriei:
-Ce eram sa-ti fac...ce eram sa-ti fac!!!:surrender:
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2010
nucu$, utilizator
Discutam despre vanzari, nu? :D

Pentru ca studiul respectiv se refera la vanzari ar insemna ca barbatii sa fie ahtiati si dupa cumparaturi – ori, lor nu le prea place acest sport. Daca-i spui unuia: “mergi si cumpara o rosie” va merge si va cumpara o rosie – fara sa-si macine mintea daca e cruda sau coapta, daca e sferica sau nu… Si nu va cumpara doua rosii doar pentru ca vanzatoarea e frumusica… N-ar mai face aceasta, probabil, daca n-ar fi “in cuplu”… Dar nu e certitudine…
“Intrand in amanunte” putem constata ca studiul e… cel putin exagerat. :)
:bow:

Alte discuții în legătură

Cateodata este bine sa raspunzi singur!! " cati ani am??" nucu$ nucu$ [b]Cum calculeaza chinezii varsta creierului[/b]:ok: Un test care verifica varsta creierului daca este egala cu varsta...corpului sau... mai in varsta!!! ... (vezi toată discuția)
Contestare recunoastere de paternitate IAndrada IAndrada Matusa mea,Mariana F.a trait in concubinaj cu un barbat 4 ani. In urma unei batai,femeia a plecat de acasa. La 2 zile dupa plecare,s-a incurcat cu un alt ... (vezi toată discuția)
Legi, regulamente, reguli... miracole (de viata) nucu$ nucu$ Se pare ca sunt valabile......... Legea lui Slous: Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap. ... (vezi toată discuția)