avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Instructaj de Protectia Muncii pe Forum(am gresit ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Instructaj de Protectia Muncii pe Forum(am gresit sectiunea?)

ATENTIE !

Acesta nu este un material official pe linie de protectia muncii, ca atare nu se va consemna in fisele de instructaj.:oops:

Este insa interesant si util si se va avea in vedere de catre dvs. personal in activitatea pe care o desfasurati, astfel incat sa nu avem accidente de munca din motivul ce face obiectul studiului de mai jos .:foottap:

Puteti sa il si popularizati printre colegii barbati ; ar fi o greseala sa ajunga si la colegele dvs . Poate, totusi,ar fi util acelora dintre colege care fac parte din forta de consultari Av.net, dar probabil informatia nu reprezinta o noutate pentru acestea .

Discutiile cu femeile atragatoare dauneaza grav creierului barbatilor:acute:

Discutiile cu femeile dragute ii transforma pe barbati in persoane ciudate si balbaite. Este concluzia oameniilor de stiinta, care confirma ca creierul barbatilor este grav afectat de prezenta unei femei atragatoare. Un studiu recent arata ca barbatii care petrec numai cateva minute in prezenta unei femei care arata bine obtin rezultate mai slabe la testele ce masoara activitatea cerebrala, deoarece acestia isi folosesc maxim puterea cognitiva in incercarea de a le impresiona pe femeile frumoase, astfel incat orice alta activitate efectuata simultan sau ulterior este grav afectata, informeaza Realitatea. Studiul a fost realizat de cercetatorii de la Universitatea Radbound din Olanda. Rezultatele studiului, publicate in Journal of Experimental and Social Psychology, arata ca barbatii sunt mai inceti si mai putin precisi dupa ce au incercat sa impresioneze o femeie. Cu cat atractia a fost mai mare, cu atat scorul obtinut la teste a fost mai mic. Si femeile au fost supuse la aceleasi teste, insa nu s-a observat nicio diferenta inainte si dupa discutia cu barbatii. =D>

Dr.Victor IonescuB-)
Presedinte al Patronatului Medicilor de Familie din Bucuresti si judetul Ilfov
Vicepresedinte al Federatiei Nationale a Patronatelor Medicilor de Familie

Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 20:13, 29 Ianuarie 2010
Daca studiile stiintifice nu conving, sa incerc o poveste:

Un imparat a prins un tanar supus care vana pe domeniul lui. L-a aruncat in temnita si i-a spus ca-l va elibera daca va raspunde la intrebarea: Ce vrea de fapt femeia?
Tanarul a chemat si si-a intrebat mama , sora, verisoara vecina, dar nici una n-a putut sa dea un raspuns corect.
In fine a chemat si o vrajitoare batrana si urata. Aceasta i-a promis ca-I spune raspunsul corect cu conditia ca dupa ce va fi eliberat, o va lua de sotie.
Neavand alta solutie, tanarul a acceptat. Raspunsul dezvaluit de vrajitoare a fost: Femeia, de fapt, doreste sa fie stapana propriei vieti! Imparatul l-a eliberat imediat.
A urmat nunta si noaptea nuntii. Insa nu mica i-a fost mirarea cand in pat a gasit o fata tanara si deosebit de frumoasa care i-a spus:
-Pentru ca te-ai tinut de cuvant jumatate de zi voi fi batrana si  urata iar calalata jumatate voi fi ca acum. -
-Pentru ca te-ai tinut de cuvant jumatate de zi voi fi batrana si  urata iar calalata jumatate voi fi ca acum.
-Pentru ca te-ai tinut de cuvant jumatate de zi voi fi batrana si  urata iar calalata jumatate voi fi ca acum.
Tanarul cazu pe ganduri: sa rada toti de el vazandu-l cu o batrana si urata iar noaptea sa petreaca cele mai placute clipe alaturi de o tanara fermecatoare, sau sa se plimbe pe ziua cu cea mai frumoasa fata printre oameni iar noaptea....
In cele din urma tanarul i-a spus sa aleaga ea cum crede ca e mai bine. Imediat a venit si raspunsul:
-Voi fi tot timpul tanara si frumoasa pentru ca am gasit barbatul care mi-a dat libertatea de a fi stapana pe propria viata..
Morala:
NU CONTEAZA DACA O FEMEIE E FRUMOASA SAU URATA . IN FOND, FIECARE E O VRAJITOARE!

Si acum ce sa mai spunem...
Cine stie mai bine ce/cand/cum vrea?
:hm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cateodata este bine sa raspunzi singur!! " cati ani am??" nucu$ nucu$ [b]Cum calculeaza chinezii varsta creierului[/b]:ok: Un test care verifica varsta creierului daca este egala cu varsta...corpului sau... mai in varsta!!! ... (vezi toată discuția)
Contestare recunoastere de paternitate IAndrada IAndrada Matusa mea,Mariana F.a trait in concubinaj cu un barbat 4 ani. In urma unei batai,femeia a plecat de acasa. La 2 zile dupa plecare,s-a incurcat cu un alt ... (vezi toată discuția)
Legi, regulamente, reguli... miracole (de viata) nucu$ nucu$ Se pare ca sunt valabile......... Legea lui Slous: Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap. ... (vezi toată discuția)