avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ! Vreau sa platesc asigurare de sanatate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ! Vreau sa platesc asigurare de sanatate ,caci nu mai ...

Buna ziua ! Vreau sa platesc asigurare de sanatate ,caci nu mai sant asigurat. Unde si ce suma lunara, pentru a fi asigurat in continuare , la sistemul de stat. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 30 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veți depune declaratia unica la finanțe în care veți completa partea referitoare la contribuția la sanatate prin optiune. Adică plătiți pentru sase luni (1800 lei) și veți fi asigurat un an. Plata o veți face apoi la trezorerie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Persoanele fără venituri fiscalizate care vor să se asigure la sistemul asigurărilor sociale de sănătate în cursul anului 2023 vor folosi modelul şi conţinutul formularului 212 „Declarație unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice”, reglementat prin Ordinul preşedintelui ANAF nr. 2.541 din 19 decembrie 2022 (OP ANAF nr. 2.541/2022).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am o întrebare dacă ma poate ajuta cineva. fiica ... Floarea Ana Floarea Ana Bună ziua, am o întrebare dacă ma poate ajuta cineva. Fiica mea este însărcinată în 2 luni și nu a fost angajată cu carte de munca, nu poate ... (vezi toată discuția)
Contributii sanatate 2018 bejanmirela bejanmirela Suntem 2 asociati la o firma (microintreprindere) fara angajati. Platim impozit pe dividende. Cum platim contributia la sanatate, cat, ce trebuie sa facem ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica pe 2023 Alo2016 Alo2016 In Declaratia Unica pe 2023, daca venitul efectiv realizat in 2022 este practic acelasi cu cel estimat prin Declaratia Unica depusa pe 2022, pot sa nu mai ... (vezi toată discuția)