avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Exista vreun art. de lege care obliga ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Exista vreun art. de lege care obliga instanta in ...

Buna ziua. Exista vreun art. de lege care obliga instanta in procesul civil, sa faca demersuri pentru aflarea domiciliului martorului, domiciliu necunoscut de catre partea care cere aceasta proba cu martor. In afara de art 22 CPC(diligenta judecatorului,pt aflarea adevarului..). Cei de la SPCLEP, vor date din act identitate, CNP, date care nu sunt cunoscute de partea interesata sa aduca martorul.
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 10:09, 7 Iunie 2023
Am facut asta dar ITM, a zis pas si s a si suparat, ca doar bugetari sunt.La SPCLEP la fel. s au suparat si ei, ca doar bugetari sunt. Asa ca ..sa sun un prieten.
Eu sunt bugetar, lucrez la SPCLEP si nu ma supar. Zilnic rspund la astfel de adrese. Depuneti cerere scrisa, cu CI atasat, si incheierea de sedinta de la instanta si solicitati sa trimita la instanta informatiile . Sunt obligati sa va raspunda.

Daca stiti mai multe date despre persoana respectiva, in afara de nume, prenume ( o posibila adresa, varsta, etc) puteti incerca si la SPCLEP -ul de la domiciliul dvs. cu aceeasi cerere , dar adaugati o taxa de furnizare date in valoare de 1 leu.

Daca nu vor sa va inregistreze lucrarea trimieti prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil protectia datelor gabor gabor Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu clarificarea unor situatii. Lucrez la SPCLEP , care este din cadrul primariei. La nivel de primarie este numit o persoana ... (vezi toată discuția)
De unde se poate face rost de autorizatie privind prelucrarea datelor cu caracter personal? MrFB MrFB Buna ziua! Pe internet am gasit doar la Bucuresti sediul ANSPDCP.Insa in orase autoritatea care emite astfel de autorizatii apartine de IPJ,primarie sau este ... (vezi toată discuția)
Prelucrare date cu caracter personal-revisal MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Incepand cu 25 mai 2018 urmeaza a se aplica Regulamentul UE 2016/679-Regulamentul privind protectia peroanelor fizice in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)